آغاز کار جنبش: 14 امرداد 1392

 Fax: 509-352-9630

  iraniansdm.n@gmail.com

سردبير: اسماعيل نوری علا

 

 

مقالاتی دربارهء مفاهيم اصلی

ويدئوهای آموزشی

دعوت به مطالعه و امضای

بیانیهء «جدایی کامل حکومت

و مذهب در ایران»

بيانيه جنبش دربارهء برجام

18 شهريور 1394

برنامهء يکشنبهء پيش رو

27 آبان - 18 نوامبر

********

اعلام نتايج انتخابات

برای شورای مديريت مهستان

و بحث آزاد دربارهء آيندهء مبارزه

مدير نشست: منوچهر يزديان

گشايندهء بحث: حسن اعتمادی

رئيس دوره نخست شورای مديريت

اعلام کننده نتايج گزينش:

ميلاد آقائی، مدير امور فنی

سپس بحث آزاد

با شرکت اعضاء مهستان

********

پخش زندهء نشست عمومی مهستان

9 صبح کاليفرنيا

6 عصر اروپای مرکزی

8.5 شب تهران

پخش مستقيم از:

تلويزيون کانال يک

تلويزيون ميهن

و رسانه های اجتماعی مهستان

********

پيوند به آرشيو برنامه های مهستان

1. ما با مذهب و عقيدهء هيچکس سر دعوا نداريم اما حضور مذهب و ايدئولوژی کسی را در قانون اساسی و نهادهای حکومتی  نمی پذيريم.

2. و از آنجا که حکومت اسلامی مسلط  بر ايران را قابل اصلاح و حتی قانونی نمی دانيم، طبعاً، در خارج کشور، از آن جز خواست انحلال آن مطالبه ای نداريم؛

3. و به همين دليل می توان انتظار داشت که  نام هيچ يک از هواداران جنبش در زير نامه هائی که خطاب به گردانندگان رژيم نوشته می شوند ديده نشود.

4. اما، در عين حال، ما از همهء مطالبات بر حق هموطنان اسير خود در داخل کشور از غاصبان حکومت مسلط بر سرزمين مان حمايت می کنيم.

5. آنچه در اين سايت «اختصاصی و غير خبری» منتشر می شود يا در موافقت با سکولار دموکراسی است (مثل نوشته های انحلال طلبان و مخالفان حکومت اسلامی) و يا در مخالفت با آن (مثل نوشته های اصلاح طلبان، که با نوار توضيحی مشخص می شوند) و يا مسائل را بصورت جدی و طنر از ديدگاهی سکولار دموکرات مطرح می کند. در همه حال اصولی که  در «پيمان نامهء عصر نو» منعکس اند، راهنمای ما محسوب می شوند.

6. انتخاب مقالات وارده و برگرفته از منابع مختلف، و همچنين انتخاب تيتر مناسبی برای آنها  با سردبير است.

7. به احترام «جمهوريت»، در اين پايگاه، هر کجا سخن از حکومت مسلط  بر ايران پيش آيد، واژهء «جمهوری» به «حکومت» يا «رژيم»  تبديل می شود.

8. و از آنجا که بين ايران و ملت ايران  از يکسو، و حکومت اسلامی مسلط بر کشورمان، از سوی ديگر، تفاوت و جدائی قائليم، در هر متن که واژهء ايران بکار رفته اما منظور رژيم اسلامی باشد، ما بجای ايران عبارت «رژيم ايران» يا «رژيم مسلط بر ايران» را بکار می بريم.

توجه: مطالب مندرج در اين پايگاه نظر شخصی نويسندگان و يا سازمان های مختلف است که به دليل

ارتباط ارتباط شان با مسائل مورد توجه جنبش انتخاب شده اند و لزومآً نظر جنبش نيستند.

نظر رسمی جنبش هميشه و فقط با امضای سخنگوی آن منتشر می شود.

چهارشنبه 23 و پنج شنبه 24 آبان 1397 - 14 و 15 نوامبر 2018

آرشيو صفحات اول اين سايت                 جستجو در اين سايت                 پيوند به سايت های ديگر

سايت مهستان            آرشيو يکشنبه های مهستان          برنامهء «رمز پيروزی»

پيمان نامهء عصر نو         سايت کنگرهء سالانهء سکولار دموکرات های ايران

حزب سکولار دموکرت ايرانيان         نشريهء «گيتی مداری» حزب        بيانيه های مشترک با حزب مشروطه ايران

ديگ سينهء كاغذها

افشين بابازاده

چند واژه: / تيرباران شده / كنار پرانتزهاى شكسته / زير باران / زير نقطه هاى بى پايان سرخ رنگ / و حرف هاى اضافه / خسته / بى لياقت / با سنتى دكلمه شده / به گورستان مى روند.

تکذیب ائتلاف جبههء ملی با جنبش ها و تلوزیونها

بیژن مهر، از طرف جبهه ملی ایران در آمریکا

کسانی که نشان داده اند در چهل سال گذشته توانایی و قابلیت هیچ حرکت سازنده ای را نداشته و غیر از ریختن آب به آسیاب رژیم اسلامی هنری از خود نشان نداده اند نمی توانند مدیریت مبارزه با حاکمیت استبدادی و یا دوران گذاری که هنوز راهکار و زمان آن مشخص نیست را بر عهده داشته باشند. تشکل ها و هواداران جبههء ملی موظف به پیروی از منشور جبههء ملی ایران هستند و اگر در پی خدمت به منافع کاسبکاران و افراد شناخته شده باشند منزوی و طرد خواهند شد. در شرایط حساس کنونی ملت ایران نیازی به شامورتی بازی های خارج از کشور و جا انداختن امیال بیگانگان، که سرمایه گذاری های کلانی برای متلاشی کردن ایران کرده اند، ندارد.

پیرامون «شورای مدیریت دوران گذار»
(با نگاهی به سخنان مهندس حسن شریعتمداری)

احمد هاشمی

مدتی است مسئله تشکیل «شورای مدیریت دوران گذار» در رسانه ها مطرح است. حسن شریعتمداری در گفتگویی با آزاد مستوفی، در مطلبی تحت عنوان "حقوق ملی در ائتلاف های احزاب اپوزیسیون ایران" در سایت عصر نو، در اين مورد توضيح می دهد... حال، به دلیل اهمیت اساسی چنین ارگانی، دو نکته بسیار مهم است: ۱ – شفافیت و علنیت، ۲ – اعتماد زدایی. در میان کنشگران سیاسی و اجتماعی در ایران، در ابعاد بسیار بالای بی اعتمادی حاکم است، طرح این گونه مسائل فقط می تواند اعتماد ناپایدار و شکننده در میان ما ایرانیان را بازهم شکننده تر کند ...

حرف های ظاهرالصلاح و سر کاری!

محمد هادی

از آنجا که این روزها هیچکس جرئت و روی دفاع مستقیم و یا حتّی غیر مستقیم از رژیم بی آبروی آخوندها را ندارد، تلاش های بسیاری از جانب مدافعان خجالتی نظام در ایجاد ترس از تغییر رژیم در جامعه و قرار دادن مردم بر سر دو راهی حفظ رژیم و یا سوریه و ویران شدن ایران صورت می گیرد و این در حالی است که در واقعیت هیچ دلیل مستند و واقعی و یا تجربه مشابه برای سوریه شدن ایران در بعد از سقوط آخوندها وجود ندارد. روشن است که اینگونه ایجاد وحشت از احتمال سوریه شدن ایران نتیجه ای جز استمرار حکومت آخوندها نخواهد داشت.

راه تازه ای برای شکستن تحریم ها!

با اجرایی شدن تحریم های جدید آمریکا علیه مردم تحت ستم ایران، دولت دوست و برادر عراق در یک اقدام دوستانه تولید نفت خود را افزایش داد تا جای خالی ایران را در بازار نفت پر کند. بانک مرکزی عراق هم به کلیه بانک های این کشور دستور داد با گردن نهادن به تحریم های آمریکا علیه ایران مبادلات بانکی با ایران را متوقف نمایند! در پاسخ به این اقدامات کشور دوست و برادر عراق (که قبلا طی هشت سال تحمیل جنگ ویرانگر به ایران برادری خود را ثابت کرده است!) رئیس جمهور حاج حسن هم دستور چهاربانده کردن جاده مهران به نجف را صادر کرد تا با هزینه ایران در عراق جاده سازی شده و عراقی ها خجالت داده شوند! اين امر همچنین مشت محکمی به دهان آمریکا است که تصور می کند با بازگرداندن تحریم ها می تواند از اعزام دو میلیون زائر به عراق و چهار بانده کردن اتوبان های عراق توسط دولت ایران ممانعت نماید!

اهانت

حمیدرضا رحیمی

فدویِ منتطرالظهور این فقره را دیگر عمراً زیر بار نمی رود. به خبری که در پی می آید نگاه کنید تا به دلیل خشم او برسید: «ابراهیم رئیسی از تأسیس "یگان حفاظت آستان قدس رضوی" خبر داد. علی اکبر افراسیابی در مقام فرمانده این یگان منصوب و معارفه شد. متولی آستان قدس رضوی در مورد دلیل تأسیس این یگان گفت که این مکان همواره "هدف دشمنان" است».

به عرض فدوی رسیدید؟.. این توهین آشکار به آقا امام رضا(ع) ست و معنا و پیام اش این است که معظم له(ع)، با آن همه یال و کوپال، و کرامات و معجزات، از حفظ خود، معاذالله، عاجز است! بفرمائيد که فدویِ منتطرالظهور این درد را دیگر کجای دل صاحب مرده اش بگذارد، هان؟!

سخنی صادقانه با «هنرمندان دلواپس!»

عبدالستار دوشوکی

از آنجایی که حوزهء تخصصی و کاری نگارنده در طی بيست و پنج سال گذشته در رابطه با ارائه محصولات و خدمات پزشکی بوده و مدیر چندین شرکت پزشکی بین المللی از جمله آمریکایی برای منطقه خاور میانه، از جمله ایران، آنهم در زمان تحریم های مختلف بوده ام ناچارم در رابطه با کارزار یک سویهء برخی از هنرمندان سرشناس کشورمان تحت عنوان "در برابر تحریم با ما هم‌ صدا شوید" توضیحات روشنگرانه ای را جهت تنویر افکار عمومی و اطلاع این هنرمندان "دلسوز" و "متعهد" بدهم. زیرا بعقیده نگارنده این درخواست برای هم صدایی نیست؛ بلکه برای تک صدایی است.

پيوند به اعلاميهء دلواپسان!

آقایان و دوشیزگان سلبریتی نگران نباشید!

برگرفته از فيس بوک

درود و سپاس و احترام به نویسندگان این اعلامیه. آقایان و دوشیزگان سلبریتی نگران نباشید. دارو تحریم نشده! محصولات کشاورزی تحریم نشده! اگر خیلی انسانید، خیلی شاعرید، خیلی نویسنده و خیلی نوازنده و خیلی نقاشید، نگران غارت ها و چپاول ها و بیداد بی وقفۀ حکومت آخوندی باشید که چهل سال است زندگی را بر ایرانیان تحریم کرده است. شادی را تحریم کرده است. انتخاب پوشش را تحریم کرده است. آزادی و انسانیت را در آن سرزمین بلا زده تحریم کرده است. نفس کشیدن را تحریم کرده است. دوست داشتن ایران و سرزمین و تاریخ و فرهنگ و نمادهای بنیادی و کهنسال ایران مثل نوروز و سده و تیرگان و سوری و سایر جشن ها را تحریم کرده است. شنیدان صدای آواز زنان را و دیدن ساز از تلویزیون را تحریم کرده است. ایران تاریخی و فرهنگی و ملی را تحریم کرده است. حقیقت را تحریم کرده است.  آگاهی و دانستن تاریخ پدران و مادران را بر فرزندان این آب و خاک تحریم کرده است. وجود خیلی زیبایی ها و حضور خیلی ارزش های والای انسانی و فرهنگی را در کشور ما تحریم کرده است. اگر ضد تحریم و دوستدار ایرانیانید به این تحریم های آخوندی که بر علیه ملت ایران اعمال می شود نیز اعتراض کنید و اندکی هم ازغم و رنج چهل ساله ملت ایران که زیر نعلین آخوند ها و عمال شان له می شوند برای جهانیان سخن بگویید! اندکی در مظلومیت ملت ایران زخمه بزنید و آرشه بکشید و جمله بنویسید و پلان و سکانس بسازید و شعر تلاوت بفرمایید! وگرنه این صورتک ریا و فریب را که ریشه در منفعت طلبی ظاهرالصلاحی های خرد و حقیر شما دارند از چهره برگیرید که چندان هنرمندانه و فرهنگ ورزانه نیست! پس با این ادا و اطوارها منت گزار «سیاستگزاران» امنیتی حکومت آخوندی که دست های آلوده شان حتی در دستکش اصلاح طلبی هم پنهان شدنی نیست، نشوید. به دعوت آنها لبیک نگویید و آبروی خود را در پیشگاه تاریخ و در برابر وجدان انسانی خود برخاک نریزید. آن خاکی که شما بر آن ایستاده اید حرمت اش بیش از اینهاست و حافظه ای قوی در ذرات آن تعبیه است که هرگز از یاد نخواهد برد.۞

ایدئولوژی چیست؟

جلال ایجادی

ایدئولوژی چیست؟ جریان ایدئولوژیک چه مشخصاتی دارد؟ گفتمان ایدئولوژیک کدام است؟ واژهء «ایده» بمعنای یک تصور است، محصول ذهن است، برداشتی درونی از بیرون است. بسياری از زمان افلاتون تا هگل و جان لاک و دیوید هیوم و مارکس و لوئی آلتوسر در این باره نوشته اند. ایدئولوژی ترکیبی از «ایده» یا تصور و «لوژی» بمعنای شناسائی است. ایدئولوژی بشکلی در برابر پرسشگری فلسفی و خردگرایی نقاد قرار می گیرد.

«شاهزاده» و خواب های تعبیرنشدهء او

علی مختاری

پنجرهء زمانی که برای جنب و جوش تازه ی سلطنت طلبان باز شده معلوم نیست تا کی گشوده بماند و، به خاطر همین ناروشن بودن محدوده ی فرصتی که دارند، هول شده اند و سناریوهای مختلفی را یکی بعد از دیگری برای جلب توجه ناظران روی صحنه می برند. دیروز "فرشگرد" را راه انداختند و حالا در امتداد آن مصاحبه ی جنجالی با رضا پهلوی را از طریق "ایران اینترنشنال" روی آنتن برده اند تا نگذارند فرصت از دست برود و موج "رضا شاه روحت شاد" و امیدواری تامین کنندگان بودجه و امکانات رسانه ای با گذشت زمان فروکش کند و از معجزه ی "شاهزاده" مایوس شوند.

اعلام آغاز فعالیت

اتحاد برای ایران نوین (آبان)

«آبان» یک تشکل سیاسی- اجتماعی بر مبنای ایدهء "ملت گرائی" برای ساختن یک ایران نوین است. "ملت گرائی" مفهومی چند بعدی است و ابعاد حکومتی، اقتصادی، سیاسی، زیست محیطی، اجتماعی، فرهنگی، و روابط بین المللی را شامل می شود. ملت گرا، ایرانی است که در جهت اعتلای کشورش با جان و دل می‌کوشد و هدف او هم شاد کردن مردم، آباد کردن سرزمین، شکوفا کردن فرهنگ، قانونمند کردن دولت و ترفیع جایگاه جهانی ایران است. هدف «آبان» متحد ساختن ایرانیان داخل و خارج کشور حول این ایده است.

روشنفکران داخل ايران! با شما سخن می‌گوییم!

نامه‌ء عده ای از فعالان فعلی و سابق دانشجویی

در نتیجهء ذره‌ای شدن مناسبات اجتماعی، نداهایی سر بر آورده‌اند که حل مسایل جامعه‌ء ایران و مشکلات منطقه را به «اغیار» ارجاع می‌دهند. به کسانی روی آورده‌اند که هیچ نسبتی با «ایران» و هیچ یک از مردمان کشورهای جهان سوم و در صدر آنها مردم بحران‌زده و رنج‌کشیده خاورمیانه برقرار نمی‌سازند. می‌خواهیم مصرانه پای فشاریم بر اینکه مسایل جامعه ایران، تنها و تنها از «درون» و با تکیه بر پتانسیلِ موجودِ داخلی، قابل حل و فصل است.

ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

Gitimadari6