چهارشنبه 27 و پنج شنبه 28 ارديبهشت 1396 ـ  17 و 18 مه 2017

پيمان نامهء عصر نو

شمارهء اول نشريهء «گيتی مداری»، فصلنامهء حزب سکولار دموکرات ايرانيان،  منتشر شد >>>

پيوند به سايت ها و وبلاگ های ديگر سکولار دموکرات>>>                       دعوت به مطالعه و امضای بیانیهء «جدایی کامل حکومت و مذهب در ایران»>>>

تأسيس: 14 امرداد 1392

جستجو در سايت

تماس با سردبير

آرشيو صفحات اول سايت

آرشيو کلی مقالات  

آرشيو بر حسب نام نويسندگان

بيانيه های سازمان های ديگر

فهرست مقالاتی درباره مفاهيم

ويدئوهای آموزشی

ای ميل:

iranian.sdmcc@gmail.com

سردبير: اسماعيل نوری علا  

1. ما با مذهب و عقيدهء هيچکس سر دعوا نداريم اما حضور مذهب و ايدئولوژی هيچکس را در قانون اساسی و نهادهای حکومتی  نمی پذيريم.

2. همچنين، از آنجا که حکومت اسلامی مسلط  بر ايران را قابل اصلاح و حتی قانونی نمی دانيم، طبعاً، در خارج کشور، از آن مطالبه ای هم نداريم؛

3. و به همين دليل می توان انتظار داشت که  نام هيچ يک از هواداران جنبش در زير نامه هائی که خطاب به گردانندگان رژيم نوشته می شوند ديده نشود.

4. اما، در عين حال، ما از همهء مطالبات بر حق هموطنان اسير خود در داخل از غاصبان حکومت مسلط بر کشورمان حمايت می کنيم.

5. آنچه دراين سايت اختصاصی و غير خبری منتشر می شود يا در موافقت با سکولار دموکراسی است (مثل نوشته های انحلال طلبان و مخالفان حکومت اسلامی) و يا در مخالفت با آن (مثل نوشته های اصلاح طلبان، که با نوار توضيحی مشخص می شوند) و يا مسائل را بصورت جدی و طنر از ديدگاه سکولار دموکرات مطرح می کند. در همه حال اصولی که در صدر اين صفحه آمده و نيز در «پيمان نامهء عصر نو» منعکس اند، راهنمای ما محسوب می شوند.

6. انتخاب مقالات وارده و برگرفته از منابع مختلف، و همچنين انتخاب تيتر مناسبی برای آنها  با سردبير است.

7. به احترام «جمهوريت»، در اين پايگاه، هر کجا سخن از حکومت مسلط  بر ايران پيش آيد، واژهء «جمهوری» به «حکومت» يا «رژيم»  تبديل می شود.

اعلاميهء جهانی حقوق بشر

و پيوند به يک ويدئو

خدا را صد هزار مرتبه شکر

من به سهم خودم خدا را صدهزار مرتبه شکر می کنم که مناظره های تلویزیونی کاندیداهای رسیدن به قدرت و شوکت و ثروت تمام شد و کار به فحش های چارواداری و ناموسی نرسید! مثلاً در این سه «مناظرات» معلوم شد که شهردار تهران زمانی که رئس پلیس بوده از قاچاقچیان مواد مخدر حق و حساب می گرفته، و گند قضیه که درآمده حسن روحانی که عضو شورای امنیت ملی بوده رفیق بازی کرده و با زیر پا گذاشتن قانون گند کاری مشهدی قالیباف را لا پوشانی کرده است! کلاً در این مناظرات همهء شرکت کنندگان یکدیگر را دزد و رانت خوار و کلاهبردار و ویژه خوار و فامیل باز و فاسد و خراب خواندند و اگر مناظره ها ادامه می یافت صد در صد پرونده زمان بچگی آقایان هم رو می شد و کاندیداهای مومن و متعهد و نماز خوان کار را به لات بازی و یقه گیری و فحش زن و بچه می کشاندند و تتمه آبروی رژیم اسلامی را هم باقی مانده است جلوی چشم جهانیان می بردند! لذا بنده به سهم خودم از تمام شدن مناظره ها خرسند و خوشحال و شکر گذارم!

اگر کسی بخواهد قیام کند، سیلی می‌خورد!

امام چهاردهم، علی خامنه‌ای!

راديو زمانه: علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی در سخنانی که در دانشکده افسری امام حسین ایراد کرد، نسبت به وقوع «آشوب و فتنه» در انتخابات ریاست جمهوری ایران هشدار داد. او احتمال داد که اگر مردم نافرمانی کنند، دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به ضرر «نظام» تمام شود. خامنه‌ای به صراحت اعلام کرد که: «اگر کسی علیه امنیت کشور قیام کند، قطعاً سیلی خواهد خورد. مسئله‌ امنیت و آرامش در انتخابات بسیار مهم است. مسئولان - از قوهء‌ قضائیه، از نیروی انتظامی، از وزارت کشور و بقیه - همه باید مراقبت کنند امنیت حفظ شود.» ااو همچنین به کاندیداهای انتخابات توصیه کرد امنیت ملی و آرامش را حفظ کنند و مراقب باشند «گسل‌های اعتقادی، جغرافیایی، زبانی و قومی» را در کشور تحریک نکنند. خامنه‌ای دربارهء شرکت مردم در انتخابات نیز گفت: «مهم نیست به چه کسی رأی می‌دهیم، مهم این است که همه بیایند و باشند و نشان بدهند که حاضرند از اسلام و جمهوری اسلامی دفاع کنند.»

تبعیض دولتی

حمیدرضا رحیمی

...واقعاً  که حضرات حق فدوی را سال هاست که بی اجازه میل می فرمایند و یک سطل آب کُر هم روش!.. در توضیح بیشتر عرض می کند که در خبرها آمده بود که حضرت آقا(ضپ)، شیهه کشان فرموده است که: «در ایران دولت‌ها تاثیری ندارند». (العربیه) و نيز: «مهم نيست به چه کسی رأی می دهيم؛ مهم اين است که همه بيايند» خوانندگان محترم ضد انقلاب شاهدند که فدوی بارها همین مطلب را شدیداً عنوان کرده است، لکن چه کند که نه ریش دارد و نه پُرستات!..

بايکوت نمايش اقتدار ملت است

اسماعيل نوری علا

منتشر شده در جمعه 18 ارديبهشت  ماه 1388 ـ  8 ماه مه 2009

اگر رأی داديد ديگر از هر بلا که بر سرتان آمد شکايت نکنيد!

اسماعيل نوری علا، حسن اعتمادی، رامين پرهام

در برنامهء «ياران» بمديريت عليرضا ميبدی

دربارهء سخنرانی علی خامنه ای پيرامون انتخابات

حسن اعتمادی و حسن هاشمیان

در برنامهء تلويزيونی کلمه، بمديريت عبدالباسط محمدپور

استراتژی جديد انتخاباتی اصلاح طلبان

و آغازگاهی برای ايجاد استراتژدی سکولار دموکرات ها

در گذشته استراتژی برخی از اشخاص سکولار اما طرفدار اصلاح طلبان اسلامی، عبارت بود از «دنباله روی از اصلاح طلبان اسلامی»، بخصوص در مورد انتخابات در حکومت اسلامی، از طريق کوشش برای خنثی کردن تحريم و تشويق همگان به شرکت در انتخابات، با هدف بقدرت رساندن اصلاح طلبان. نتيجهء اين استراتژی هم در همهء سال های گدشته استمرار حکومت اسلامی بوده است. اما اخيراً همين دوستان نظریهء تازه ای را در رد تحریم انتخابات مطرح می کنند و آن هم ادعای وجود حرکتی در حکومت اسلامی در راستای نابود کردن دستگاه ولایت فقیه است: شرکت در انتخابات مآلاً به چنين پايانی خواهد انجاميد!

يادداشت قبلی

افسانهء دموکراسی اسلامی با حذف سکولارها آغاز شد

چرا دیکتاتوری ها انتخابات برگزار می کنند؟

احمد تاج الدینی

با آنکه همهء مقدرات کشور در نظام های استبدادی در دست یک فرد و یا یک نهاد ویژه متمرکز می شود، و ارادهء رهبر در همه جا به اجرا در می آید، با این حال همهء این نظام ها انتخابات برگزار می کنند و دارای مجالس قانونگذاری هم هستند. این انتخابات ها چه معنایی می تواند داشته باشند؟.. مهمترین دلیل برگزاری این انتخابات ها آن است که عمر رژیم استبدای را طولانی تر می کنند. دیکتاتورها در این انتخابات ها موفق می شوند بعضی از سران اپوزیسیون را بخرند و برای ادامهء حیات خود مشروعیتی دست و پا کنند. این انتخابات ها همچنین یک فرصت استثنایی به دیکتاتور می دهند تا از وضعیت مخالفان یک ارزیابی دقیق تری به عمل آورد.

وقتی برق قطع می شود

هنا رياحی

«وقتی برق قطع می شود و چراقی نیست که خانه های آبادان را روشن سازد تنها شعله های آتش پالایشگاه نفت است که در شب می درخشند و نوری بر خانه ها می افکند...» امروز در یک سخنرانی در مورد شهر آبادان و سرنوشت پیدایش نفت و وجود پالایشگاه توسط پروفسور جوان دانمارکی در دانشگاه کپنهاک شرکت داشتم. باید آنجا می بودید تا بر سرگزشت این شهر می گریستید. همچنان که به سخنرانی بسیار جزاب (روی کامپيوترم حرف زال ندارم) ایشان گوش می کردم وضعیت آن را زیاد دور از بقیهء ایران نمی دیدم.>>>

رهیافت «اصلاح طلبانه» یا رهیافت «حقارت»؟

پایا راستگونیا

© 2017 ـ Iranian Secular Democracy Movement - iraniansdm@gmail.com - Fax: 509-352-9630

00000000000000000000000000