تأسيس: 14 مرداد 1392     |    در نخستين کنگرهء سکولار های ايران     |      همزمان با 107 مين سالگرد مشروطه 

 خانه   |   آرشيو کلی مقالات   |   فهرست نويسندگان  |   آرشيو روزانهء صفحهء اول سايت    |    جستجو  |    گنجينهء سکولاريسم نو

9 فروردين ماه 1395 ـ 28 ماه مارس 2016

تشدید اقدامات تحریک آمیز و جنگ طلبانهء حکومت اسلامی

و سیاست سکولار دمکراتیک

اقبال اقبالی

ما این روزها شاهد تشدید اقدامات امریکاستیزانه، تحریک آمیز و جنگ طلبانهء حکومت اسلامی هستیم که در اشکال مختلف بازتاب یافته است.

نمونه های موضعگیری های اسلامگرایانه حاکمان در ارتباط با امریکا و اسرائیل بکرات در رسانه های حکومتی دیده می شود. برای نمونه به رجزخوانی احمد واعظی از جانب سیدعلی خامنه ای اشاره می کنم که اعلام کرد اسرائیل تا 25 سال دیگر نابود می شود». مسئلهء یهودی ستیزی اسلامگرایان و الویت قرار دادن مسئلهء فلسطین بدینجهت است که گوئی اين امر نقطهء اتصال و گفتمان مشترک دول ارتجاعی منطقه می باشد. تبلیغ و ترویج این «گفتمان پان اسلامیستی» و «پان عربیستی» توسط حکومت اسلامی آخوندهای ایران، در برابر طرح مسئله کرد و کردستان (بمثابه گفتمانی سکولار دمکراتیک و ایرانی) قرار دارد.

واقعیت این است که حکومت اسلامی دشمن تاریخی سیاسی، فرهنگی و آئینی ایرانیان است که به دلیل ماهیت اسلامگرایانه خود، هیچگاه نه توانست و نه می تواند در راستای منافع مردمان ایران سمت گیری کند. حکومت اسلامی بیگانگی خود با ایران و ایرانیان را در قانون اساسی اش بوضوح مکتوب کرده و حاصل 37 سال اجرای مشی اسلامیزاسیون، ویرانه ای بجا مانده از يک مگاسونامیِ فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی است.

خطای ایرانیان در برخورد با اسلامگرایان، تکرار خطاهای فاجعه بار گذشتهء تاریخی می باشد که با توهم در مورد «اصلاح متجاوزین به ایران»، همواره طنابی دور گردن ایران و ایرانیان پیچیده و دو سر آن را به دست متجاوزین داده اند. نتیجه این شده که امروز اسلامگرایان صاحب خانه اند و ایرانیان "نمک پرورده"ی آنها!

موضوع اصلاح "متجاوزین مکتبی" هنگامی موضوعیت می یابد که موجودیت آنها به رسمیت شناخته شود. بخش هائی از مردم ایران از نظر فرهنگی، تاریخی و سیاسی، اسلامگرایان و حکومت های غیر ایرانی را برسمیت نشناخته و نمی شناسند. پیکار امروز خود را، ادامهء راه جنبش هائی می دانند که رهائی ایران و ایرانیان از زیر سلطه دین، فرهنگ و مذهب تحمیلی را هدف قرار داده بودند.

تا هنگامی که ایران و ایرانیان به آزادی کامل برای انتخاب راه آینده دست نیابند، نمی توان زیر بیرق "بیگانگان ایرانی نما" از منافع کوتاه مدت و درازمدت ایرانیان دفاع کرد.

بنابراین، تعیین تکلیف با دشمنی که خانه را اشغال کرده، مقدم بر جنگ با دشمنانی می باشد که پشت مرزها احتمالن قصدهای سوء دارند. اگر مردم ایران در این راستا به همدلی، همزبانی و همپیمانی برسند، دیگر حاکمان بخود اجازه نخواهند داد که به اعتبار مردمان ایران، دست به اقدامات تحریک آمیز، جنگ طلبانه و دشمن تراشی برای ایران بزنند.

توافق ایرانیان بر سر کنار گذاشتن اسلامگرایان از قدرت سیاسی، نخستین گام برای ایجاد پیش شرط های واقعی برای بیرون آمدن ایران و ایرانیان از زیر تحریف های 1400 ساله و شکوفائی در یک نظام مستقل نامتمرکز آزاد و سکولار دمکراتیک است.

ما، بعنوان سربازان آزادی، استقلال (رهائی از سلطهء آئینی) و سکولار دمکراسی ایران، نمی توانیم از مبانی انسانمدارانه و جهانشمول سیاسی، فرهنگی و اخلاقی خود چشم پوشی نمائیم و در میدان حکومت اسلامی بازی کنیم. می دانیم که هرگونه حمایت از حکومت اسلامی، مترادف با برسمیت شناختن بردگی ایران و ایرانیان و نیز تقویت سلطهء اسلامگرایان است. بنابراین ضروری ست که با صدای بلند اعلام کنیم: اگر دشمنان خانگی ("بیگانگان ایرانی نما") جنگی را آغاز کنند، ما موظف هستیم نخست دشمنی را که خانه مان را اشغال کرده، خلع سلاح کنیم.

تنها پس از خلع قدرت از اسلامگرایان می توان از یک ایران آزاد و سکولار دمکراتیک دفاع کرد و توپ جلو گلولهء اسلامگرایان (دشمنان خانگی) نشد.

سیاست سکولار دمکراتیک در شرایط امروز ایران همانا؛

1. تعیین تکلیف با دشمن خط مقدم (حکومت اسلامی)

2. نفی ستیزه جوئی با جهانیان و بویژه کشورهای همسایه

3. گفتمان خودمدیریتی سکولار دمکراتیک و دفاع از حقوق مردمان کرد را به الویت نخست خود در خاورمیانه ارتقاء دادن که در آن معیار برای تعیین عیار دمکراسی دول، گوهر موضعگیری های آنها نسبت به آزادی مردمان کرد است.

4.  و دمکراتیزاسیون خاورمیانه از کانال سکولار دمکراسی در سرزمین های کردنشین.

ما بايد گفتمان انسانمدارانهء دفاع از سکولار دمکراسی برای کشورهای خاورمیانه را در برابر گفتمان "فلسطین محوری" پان اسلامیستی، پان عربیستی و پان ترکی قرار دهیم. این مشی سیاسی نه بمعنای نادیده گرفتن مردم فلسطین و دفاع از حقوق شان، بلکه ناظر بر الویت های سکولار دمکراسی در خاورمیانه می باشد.

جمعه, مارس 25, 2016

http://iranglobal.info/node/53963

بازگشت به خانه